(23/05/2008) - Els amics de Sarau i més ja tenen estelades per omplir places i viles

Sarau i més, ofereix des d´avui mateix material per guarnir les nsotres festes i revetlles amb senyeres, estelades i el mapa de la nació complerta.
Aquesta magnífica idea concorda amb el centenari de la bandera estelada.
No us ho penseu més! Aquesta revetlla de Sant Joan, la diada Nacional dels Països Catalans, posem banderoles a totes les places i viles amb els nostres colors.


Enllaç al web de Sarau i més
(21/05/2008) - Portem 51 cims del projecte 100 cims 100 anys

Des de la Comissió del centenari de l´estelada, us volem informar que la campanya 100 cims 100anys està sent un èxit!
Ja són 51 cims coronats amb l´estelada arreu dels Països Catalans, l´Àsia, Canadà i l´Argentina des de la presentació de la campanya el passat 14 d´abril.
Si voleu banderes del centenari, tríptics i adhesius no dubteu a passar-ho a buscar als punts de recollida indicats.

Enllaç per veure mapa cims de tot el món coronats amb l´estelada
(18/05/2008) - L´estelada pujarà al cim del Montcogul

Fruit de la voluntat d´estrènyer lligams i unir esforços entre pobles veïns, les comissions organitzadores del Correllengua i des de les entitats excursionistes de les viles de Sallent, Artés i Avinyó neix aquesta caminada d´agermanament popular que tindrà lloc aquest diumenge 18 de Maig.

Al cim del Montcogul serà penjada d´estelada en adhesió a la campanya 100anys-100cims que commemora el centenari de l´estelada.

Amunt i crits!

Enllaç a la notícia al Diari de Manresa
(17/05/2008) - L´Acte d´Alfés apareix al 3cat24

Alfés (Segrià).- La localitat d´Alfés commemora aquest dissabte el centenari de la creació de la senyera estelada.
Un dels actes de la jornada ha estat la pintada d´un mural en què es podia llegir el lema: ´Països Catalans lliures´.
Els actes del centenari se celebren durant aquest 2008 al llarg dels Països Catalans, en aquesta ocasió el grup cultural La Dalla, amb seu a Alfés, ha organitzat tot un seguit d´activitats que se celebraran al llarg d´aquest dissabte.
Alguns dels actes previstos són una sortida a la muntanya de Montmaneu (Segrià), propera a la localitat, i una plantada de la Senyera Estelada al cim dins el projecte ´100 anys - 100 cims´ que organitza la Comissió 100 anys d´Estelada.

Enllaç a la notícia del 3cat24.cat
(16/05/2008) - Jornada d´Homenatge a l´Estelada a Alfès (Segrià)

El proper dissabte 17 de maig tindrà lloc a la població d´Alfés un acte d´homenatge a l´estelada.
El col.lectiu local "La Dalla", amb el suport de la Comissió del centenari, ha organitzat un seguit d´actes festius i reivindicatius a l´entorn del centenari de la senyera de combat.
Si bé la Comissió ja ha participat en altres actes arreu de Catalunya, aquest és el primer en que l´eix central és un homenatge a la centenària senyera estelada.

Enllaç al blogspot de l´Associació Cultural La Dalla
(15/05/2008) - La I Jornada Comunicació i Independència organitzada pel nou col.lectiu Comunicació i Independència i la Comissió 100 anys d´estelada, té a Alfons López Tena i Vicent Sanchis com a convidats estrella.

L´Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona ha acollit la I Jornada Comunicació i Independència, centrada en el recull de diferents opinions de diversos àmbits de la societat civil i mediàtica sobre la latència i presència del sobiranisme i l´independentisme en la vida pública i els mitjans de comunicació.

La jornada l´ha obert el professor de Periodisme de la UAB Enric Marín, que tot seguit ha procedit a presentar al vocal del Consell General del Poder Judicial, Alfons López Tena. López Tena ha elaborat un discurs pragmàtic sobre la necessitat de Catalunya d´avançar cap el sobiranisme.

Posteriorment, ha estat moment per parlar de la lluita independentista, a través de les intervencions aportades per tres generacions d´aquest camp, representades en les figures de Carles Castellanos, professor de la UAB i membre del FOCDA, Fòrum Català pel Dret a l´Autodeterminació; Ramon Piqué, professor de la UAB i membre de la Coordinadora per a la Prevenció de la Tortura, i Oriol Falguera, membre de la Comissió 100 anys d´estelada.

Enllaç de la notícia al diari Avui
(14/05/2008) - El col·lectiu d´estudiants de la UAB Comunicació i Independència es presentarà públicament el dimecres 14 de maig amb una jornada de xerrades i conferències, organitzada conjuntament amb la Comissió 100 anys d´estelada

L´Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) acollirà, el proper dimecres 14 de maig, la I Jornada Comunicació i Independència. Es tracta de la primera activitat que organitza ´Comunicació i Independència´, un col·lectiu d´estudiants de la UAB creat en els darrers mesos amb el propòsit de traslladar, als passadissos de les facultats i als campus universitaris en general, el debat sobiranista. Juntament amb ´Comunicació i Independència´, l´altra entitat que ha participat en l´impuls i organització de la Jornada ha estat la Comissió 100 anys d´estelada.

Un dels al·licients de la I Jornada Comunicació i Independència serà la presència de l´Alfons López Tena, vocal del Consell General del Poder Judicial. A partir de les 11 hores, López Tena serà a l´Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB per pronunciar una xerrada sobre el caràcter pragmàtic de la independència.

A banda de la conferència del jurista de Sagunt, que servirà per obrir l´encontre, la I Jornada Comunicació i Independència comptarà amb altres actes. Just després de la intervenció de l´Alfons López Tena, tindrà lloc una taula rodona per parlar del centenari de l´estelada i de les repercussions que sovint ha comportat la lluita independentista. El col·loqui comptarà amb la presència d´Oriol Falguera, de la Comissió 100 anys d´estelada; Ramon Piqué, professor de la UAB i membre de la Coordinadora per a la Prevenció de la Tortura; i Carles Castellanos, també professor de la UAB i membre del FOCDA, Fòrum Català pel Dret a l´Autodeterminació.
(11/05/2008) - El nucli de la Coordinadora d´Associacions per la Llengua Catalana (CAL), posa l´estelada al cim del Garrigar

En motiu del centenari de la senyera estelada, el nucli de la Coordinadora d´Associacions per la Llengua Catalana (CAL) de Callús (Bages) , va organitzar una caminada i penjada de l´estelada amb col·locació permanent a un cim proper al poble: el Garrigar (429m).
Des de la Comissió del centenari de l´estelada felicitem als organitzadors i participants.
Guanyarem!
(07/05/2008) - El nostre banner a un dels blocs més llegits dels Països Catalans

Des d´avui mateix apareixem al bloc d´en Saül Gordillo, des de la Comissió volem agraïr la seva col.laboració en el projecte.
Fem una crida a tots els blocaires catalans a donar el seu cop de mà a la celebració, en una cosa tant fàcil com posar un banner nostre al seu propi bloc.
Mireu al nostre web a la secció de descàrregues.

Enllaç al Bloc de Saül Gordillo
(03/05/2008) - Llibertat Francesc Argemí. Defensar la terra no és cap delicte.

La Comissió del centenari de la senyera estelada vol fer públic el seu posicionament davant la detenció de Francesc Argemí "Franki", terrassenc empresonat per "ultraje" a la bandera espanyola.
La desproporció entre els fets imputats i la irregular instrucció (proves inconsistents, dos anys en emetre sentència) i la sentència dictada (dos anys de presó), suposen un acarnissament del poder judicial espanyol contra la voluntat insubmissa del moviment independentista català. Aquesta desmesura només es pot entendre com una venjança contra la dissidència que es manifesta de forma no-violenta però ferma, contra els símbols espanyols hereus de la dictadura.
Més enllà de l´aplicació cripto-franquista del codi penal espanyol, aquesta sentència és un escarment per a patriotes. Tot i això, l´acció repressiva està aconseguint aquests moments just l´efecte contrari. En aquest sentit, des de la comissió, també ens afegim a aquesta onada de solidaritat cap al patriota egarenc repressaliat i n´exigim la seva immediata llibertat.

Enllaç al web de llibertat per en Francesc Argemí
S'estan mostrant 10 notícies (321-330) d'un total de 362.
Pàgina 33 de 37
Pàgina anterior 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37 Pàgina següent
Si teniu qualsevol suggeriment, idea o voleu col·laborar amb la comissió 100 anys d'estelada ens podeu enviar un email a: contacte@estelada.cat
També podeu col·laborar amb el projecte comprant alguna de les nostres samarretes independentistes o bandera negra clicant aquí