(27/07/2008) - CiU, ERC i les CUP responen favorablement a la presentació de mocions pel centenari de l´Estelada.

CiU ha contestat amablement la petició de presentació de moció enviant a tots els seus grups municipals la nostra proposta perquè la presentin en els diferents consistoris.
El mateix a fet ERC a través de la Secretaria de Política Municipal d´Esquerra.
I també hem rebut resposta positiva de diferents CUPS implantades pel territori.
Vinga doncs, que tot està per fer i tot és possible.

Més notícies sobre l´11 de setembre a Vilafranca al diari el Punt
(25/07/2008) - Josep Huguet ens cita en el seu bloc

El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat, Josep Huguet, que havia estat membre de la direcció del Partit Socialista d’Alliberament Nacional (PSAN) entre el 1973 i el 1980 i, posteriorment, de Nacionalistes d’Esquerra (1980-1989), i posteriorment d´ERC; cita en el seu bloc la tasca engegada per la Comissió del Centenari.


Enllaç al bloc del Conseller Josep Huguet
(23/07/2008) - ERC de Lliçà de Vall es suma a l´exemple de Vilafranca... endavant!

Des del grup d´ERC de Lliçà de Vall s´han fet ressò de la proposta que va començar a Vilfranca`per tal que aquest 11 de setembre l´estelada fos l´única bandera al màstil de l´ajuntament.
Aquesta proposta ja s´ha entrat a l´ajuntament formalment i s´espera la resposta.
Esperem que la idea vagi corrent arreu de la nació, per tal de que en els nomenclàtor de totes les viles hi hagi un carrer o plaça dedicat al patriota català Vicenç Albert Ballester, i que en la Diada Nacional d’enguany es pengi a en un lloc destacat la senyera estelada, en commemoració del centenari de la seva creació i en record dels objectius pels quals va ser creada: la recuperació de la plena sobirania per a Catalunya.


Enllaç a la secció d´ERC de Lliçà de Vall
(23/07/2008) - El diari espanyol El Periódico fa referència a la campanya.

Us posem la notícia en castellà..."EL PADRE DE LA ESTELADA"
Sobre la delgada línea que separa la erudición catalanista del independentismo extravagante, la Comissió del Centenari de la Senyera Estelada está proponiendo estos días que los ayuntamientos de todos los municipios de los Països Catalans dediquen una calle a Vicenç Albert Ballester Camps (1872- 1938), "político y activista incansable y diseñador de la estelada" primigenia, la cuatribarrada con estrella blanca sobre un triángulo azul. Ballester usaba el pseudónimo VIC i ME (Visca la Independència de Catalunya i Mori Espanya).

Enllaç a la notícia del Periodico
(21/07/2008) - L´estelada onejarà sola el 10 i el 11 de setembre a Vilafranca (Alt Penedès)

Volem felicitar efusivament als membres de la Comissió Onze de Setembre del Penedès, per haver aconseguit que el ple de l´Ajuntament de Vilafranca del Penedès aproves el passat dimarts 15/07/08 una moció dels grups CIU, ERC i CUP (impulsada per la Comissió Onze de Setembre del Penedès) perquè el 10 i 11 de setembre onegi l´estelada al balcó de la Casa de la Vila amb motiu del centenari de l´emblema i la vigència de la lluita.
Hem d´aconseguir que més ajuntaments catalans facin el mateix, esperem que així ho entenguin tots els ajuntaments on ERC, CiU, CUP, BNV, PSM... i tinguin alguna cosa a dir.


Enllaç al video de la moció aprovada per l´Ajuntament de Vilafranca
(17/07/2008) - Ja figura a La Gran Enciclopèdia Catalana el creador de l´estelada: Vicenç Albert Ballester i Camps

La Comissió del Centenari de la Senyera Estelada té el goig d´anunciar-vos que ja hem assolit un dels objectius fixats per la celebració dels cent anys de la bandera de l´ideal de Catalunya.

Es tracta de l´admissió de l´entrada a la Gran Enciclopèdia Catalana de la figura de Vicenç Albert Ballester i Camps, polític i activista incansable en pro de la llibertat de Catalunya i dissenyador de l´estelada tal i com la coneixem avui en dia.

Podeu veure l´entrada a la GREC a l´enllaç que us oferim, junt amb una fotografia del propi Ballester, gentilesa del senyor Joan Murai.


Enllaç a l´entrada de la Gran Enciclopèdia Catalana de Vicenç Albert Ballester
(17/07/2008) - Per la diada del Pi de les tres branques, presentarem una de les tres exposicions del centenari que aniran per tota la nació.

El diumenge 20 de juliol al Pla de Campllong (Berguedà) a part d´intervenir en els parlaments del Pi de les tres branques, serà presentada una de les tres exposicions sobre la commemoració del centenari de l´estelada que recorrerà des de Perpinyà fins Alacant tots els Països Catalans.

Des d´aquí agraïr a totes les entitats de país que ens l´heu demanat per a tenir-la a les vostres seus.

Totes les entitats interessades en disposar d´una de les exposicions no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.
(11/07/2008) - Els artistes catalans kraks.cat s´adhereixen al centenari.

Krak´s creacions artístiques que va néixer l´any 1997 amb dues clares finalitats, fer arribar l´art original a tothom i aconseguir ser el pont entre l´artísta i el món professional, s´ha adherit al centenari de l´Estelada.
Les seves obres combinen la qualitat amb uns preus òptims que aconsegueixen fent una obra seriada per tal d´apropar l´art a tothom i aconseguir que els símbols catalans estiguin presents a les nostres llars.

Enllaç al web de Kraks.cat
(02/07/2008) - L´heraldista Armand de Fluvià regala una estelada del centenari a l´Associació de Catalans de Holguín (Cuba)

L´Associació de Catalans a Holguín (Cuba) va rebre la visita de l´heraldista Armand de Fluvià, que obsequià als presents amb un discurs patriòtic i amb el regal d´una de les estelades fetes a propòsit en motiu del centenari de la bandera estelada.
Volem més embaixadors catalans com ell.
Endavant amb el centenari!
(01/07/2008) - Article sobre l´Estelada a la revista l´Ateneu de Sant Cugat

A la pàgina 4 de la revista del mes passat de la revista l´Ateneu de Sant Cugat (Vallès Occidental), hi ha una article explicatiu de la bandera independentista catalana.
Val la pena que el llegiu.

Enllaç a la revista l´Ateneu de Sant Cugat
S'estan mostrant 10 notícies (301-310) d'un total de 362.
Pàgina 31 de 37
Pàgina anterior 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37 Pàgina següent
Si teniu qualsevol suggeriment, idea o voleu col·laborar amb la comissió 100 anys d'estelada ens podeu enviar un email a: contacte@estelada.cat
També podeu col·laborar amb el projecte comprant alguna de les nostres samarretes independentistes o bandera negra clicant aquí