» CENT ANYS - CENT CIMS !

La Comissió del centenari de l’estelada fa una crida al món excursionista i dels esports de muntanya perquè s’afegeixi a la celebració. La nostra proposta és ben senzilla. Es tracta de fer el que ja sempre s’ha fet, aquest cop però de forma coordinada i commemorativa dels cent anys: Enfilar-nos a les muntanyes amb la quatribarrada estelada a la motxilla.

Es tracta de realitzar cent ascencions a cims catalans o d’arreu del món i fer-hi onejar l’ensenya que visualitza la vigència de l’ideari màxim de llibertat i respecte per Catalunya. En la llibertat dels cims, reivindiquem la llibertat de la nostra nació.

Fem una crida a totes les entitats excursionistes, agrupaments escoltes, grups de muntanya, caminants i escaladors, a participar d’aquest repte d’aconseguir sumar 100 ascencions per commemorar 100 anys de bandera independentista. Per aquest efecte, la comissió editarà un banderí commemoratiu dels cent anys que ben aviat tothom podrà recollir.

A la reivindicació del centenari s’hi ha afegit la Plataforma Pro-seleccions Esportives Catalanes amb la voluntat que els esportistes catalans, els de muntanya ja en són uns, puguin competir oficialment arreu.
Veure mapa cims Països Catalans - Veure mapa cims de tot el món

Podeu adquirir els banderins en els següents punts de recollida:

- Plataforma Pro-Seleccions Esportives Catalanes: Passatge Permanyer, 3 / 08009 Barcelona / Tel. 93 553 82 20 / info@seleccions.cat
- Òmnium Cultural: Diputació,276 ppal / 08009 Barcelona / Tel. 93 319 80 50 / oc@omnium.cat
- Llibreria Quera: Petritxol,2 / 08002 Barcelona / Tel 93 318 07 43 / llibreriaquera@llibreriaquera.com
* Quant recolliu les banderes del centenari us demanaran 2€ per unitat, i les dades vostres per tal de fer-nos arribar la foto del cim.

Si teniu qualsevol suggeriment, idea o voleu col·laborar amb la comissió 100 anys d'estelada ens podeu enviar un email a: contacte@estelada.cat
També podeu col·laborar amb el projecte comprant alguna de les nostres samarretes independentistes o bandera negra clicant aquí